Onze partners

Als Kenniscentrum stellen wij graag onze kennis en kunde tot uw beschikking. Onderstaand leest u meer over onze belangrijkste partners en de spelers in de virtualisatiemarkt.
Wilt u meer weten over één van de onderstaande leveranciers en hun producten, neem dan gerust contact met ons op.

Rubrik

rubrik.com

Rubrik

Rubrik heeft 's werelds eerste converged data management platform ontwikkelt en levert hiermee webscale backup voor virtuele omgevingen. Rubrik’s technologie maakt backup software overbodig.

Rubrik is een elastisch schaalbare en volledig te automatiseren data management oplossing. De krachtige architectuur met eenvoudige management interfaces zorgt voor een aantal krachtige zaken, waar de eindklant op zit te wachten:


  • Instant Recovery – Nagenoeg direct de beschikbaarheid van herstelde data, zonder de ‘provisioning’ van nieuwe storage

  • Automation – Policy gedreven backup, recovery, replicatie en archivering

  • Instant Search – Vind bestanden in seconden!

  • En meer… zie de website van Rubrik

Bezoek website

Dell Technologies

delltechnologies.com

Dell Technologies

Al meer dan 30 jaar heeft Dell Technologies landen, gemeenschappen, klanten en individuele personen in staat gesteld om met behulp van technologie hun dromen te verwezenlijken. Klanten vertrouwen ons bij het leveren van technische oplossingen die hen helpen om meer te bereiken, of ze nu thuis zitten, op hun werk, op school of elders in de wereld.

Bij alles wat wij doen, zijn wij gefocust op het leveren van oplossingen die de besluitvorming slimmer maken en effectievere resultaten opleveren. Hierdoor kunnen onze klanten hinderpalen overwinnen, hun ideeën realiseren en hun dromen nastreven. Maar wij willen vooral een superieure oplossing leveren waarmee zij ook op de langere termijn kunnen doorgroeien en bloeien.

Deze oplossingen bouwen we graag in nauwe samenwerking met enthousiaste partners die hun expertise inbrengen om succecvolle projecten te kunnen realiseren. Een van de partners die de mogelijkheden van onze onze hard- en software optimaal afstemd op hun klanten is FlexVirtual. De integratie tussen zowel de technische als de sales teams van Dell Technologies en Flexvirtual, zorgt voor een juiste afstemming van onze technische mogelijkheden op de business wensen van de klant.

Het succes van onze klanten is hierbij ook ons succes. De basis van de goede samenwerking ligt in de korte communicatie lijnen en de intermenselijke relatie. Zakendoen is mede gebaseerd op een gun en fun factor en die wordt door Flexvirtual ook met verve ingevuld.

Bezoek website

Nutanix

nutanix.com

Nutanix

Nutanix is sinds 2013 gevestigd in Nederland, als 1 van de eerste landen in Europa destijds. Met het openbreken van de markt voor hyper-converged infrastructuur heeft Nutanix een leidende positie in deze markt verkregen, waardoor de toekomst er zeer positief uitziet voor Nutanix.
Dit doen we echter niet alleen als Nutanix zijnde. Een sterk en gevarieerd partner kanaal is hierbij van cruciaal belang voor ons. FlexVirtual was er vroeg bij als value-added partner, en dat heeft al snel z’n resultaten afgeworpen. Met het sterke kennisprofiel van FlexVirtual en haar expertise, kijken we uit naar een verdere samenwerking met veel goede resultaten en tevreden klanten!

Bezoek website

VMware

vmware.com

VMware

FlexVirtual is dé kennispartij als het gaat om VMware solutions. Of het nu gaat om Desktop solutions met View & ThinApp of DataCenter solutions waarbij Business Continuity belangrijk is. Onze consultants hebben de kennis en ervaring om u snel die belangrijke stap verder te laten zetten.

Als VMware Enterprise Partner zijn wij dé partij met 100% focus op virtualisatie en voldoende kennis in huis om samen met u maximaal resultaat te creëren

Vereenvoudig uw IT-infrastructuur met bewezen virtualisatieoplossingen, gebaseerd op VMware® vSphere met Operations Management™, het toonaangevende platform virtualisatie- en cloudbeheer Met virtualisatie van VMware kunt u kapitaalkosten verminderen door serverconsolidatie, en kunt u bedrijfskosten verlagen door automatisering. Gemiste omzet kunt u minimaliseren door zowel gepande als niet geplande downtime te beperken.

Bezoek website

Pure Storage

purestorage.com

Pure Storage

Een SAN die uit alleen maar Flash disks bestaat... Wie wil dat niet?
Maar de prijs is onbetaalbaar....toch?
PureStorage zet de wereld op zijn kop door betaalbare low latency shared storage aan te bieden voor een "niet-flash" prijs.
Het geheim? Er is geen geheim, gewoon gezond verstand, goede software, virtualisatie centrisch denken terwijl compressie en deduplicatie het realiseerbaar maken.
Geen latency- en IOPS discussies meer!

Bezoek website

Citrix

citrix.nl

Citrix

Citrix wil een wereld mogelijk maken waarin mensen, organisaties en ‘dingen’ veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. De technologie van Citrix maakt de apps en data van deze wereld veilig en gemakkelijk toegankelijk, zodat mensen in staat zijn altijd en overal te werken. Citrix heeft een compleet en geïntegreerd aanbod van oplossingen voor Workspace-as-a-Service, application delivery, virtualisatie, mobility, network delivery en filesharing, waarmee IT-afdelingen ervoor zorgen dat kritische systemen veilig toegankelijk zijn voor de gebruikers, in de cloud of lokaal, op elk device of platform.
Citrix-oplossingen worden gebruikt in meer dan 400.000 organisaties en door meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd.

Bezoek website

BitDefender

bitdefender.nl/business/

BitDefender

Virtualisatie en veiligheid vindt de ideale combinatie in BitDefender.
Met hun gepattendeerde scan engine wordt op vrijwel elke hypervisor (VMware, Hyper-V, XEN server) op een unieke wijze gecontroleerd op virussen en malware. De service werkt uiterst efficient zodat één scanengine per host alle VM's offloadt en er daardoor een hogere virtualisatie graad bereikt wordt.
BitDefender laat de competitie ver achter zich doordat er geen volledige AV agent nodig is in de VM terwijl er toch volledige AV scanning wordt gedaan in memory, processen, registry en disk.
De naam is in Nederland niet heel bekend maar de scan engine wordt door veel andere AV producten al jaren ge-OEMD.
F-Secure- en G Data- en Bullguard internet security zijn daar voorbeelden van.
BitDefender wordt op de volgende onafhankelijke website elk jaar op rij als beste getest: http://www.av-test.org/en/home
Met de lancering van het product GravityZone slaat BitDefender een nieuw pad in: één management interface waarin alle apparatuur wordt beschermd en beheerd. Mobile devices, virtuele en fysieke computers worden beschermd.
Support van  BitDefender is snel en doeltreffend. Met een no nonsense approach wordt u snel op weg geholpen.

 

Bezoek website

Veeam

veeam.com

Veeam

De makers van VEEAM software bestaan al weer heel wat jaren in de virtualisatie markt. Hun bekendheid hebben ze gekregen door handige software te ontwikkelen voor beheer en onderhoud van VMware servers.Sommige handige tools worden nog steeds door iedereen gebruikt en zijn gratis. We hebben het dan over Veeam Monitor free edition, FastSCP en RootAccess.

Maar er is veel meer! VEEAM heeft de laatste jaren stevig geïnvesteerd in het maken van zeer geavanceerde backup/restore tooling die zeker hun plaats in de wereldmarkt verdiend hebben. Middels VEEAM Backup & Replication worden uw contingency-uitdagingen opeens een stuk kleiner. Met deduplicatie methodes die de bandbreedte verlichten en CDP (Continuous Data Replication) technologieën die, geplaatst in de juiste infrastructuur, hun geld dubbel en dwars waard zijn. Verder heeft VEEAM een aantal jaren geleden het bedrijf nWorks overgenomen, en dit maakt VEEAM, samen met de reeds bestaande VEEAM management en monitoring tooling, tot een daadwerkelijk volwaardig virtualisatie management suite. Of zoals VEEAM dat zelf noemt: VEEAM Management Suite.

Bezoek website

Microsoft

microsoft.nl

Microsoft

Flexvirtual onderkent en onderstreept de business value van Microsoft in uw IT omgeving. Als marktleider in Desktop- en server OS, maar ook in backoffice solutions zoals Active Directory, Sharepoint , Office Communication Services en Exchange kent de wereld op dit moment geen gelijke.
Langzaam maar zeker vindt ook bij Microsoft de opmars naar server/desktop- en applicatievirtualisatie plaats.
FlexVirtual herkent en erkent deze positie en wil graag samen met u de juiste propositie voor uw IT omgeving maken. Onze consultants stellen zich graag vendor onafhankelijk op, puur gedreven door de juiste dienstverlening die past binnen uw organisatie.

Bezoek website

uberAgent

uberagent.com

uberAgent

uberAgent gaat een stap verder met het analyseren en monitoren van Citrix, VMware en Windows. Het verzameld niet alleen data, het levert informatie waarmee inzicht in en verbetering van gebruikerservaring mogelijk wordt gemaakt. De hoge kwaliteit van de metrics van uberAgent bestaat onder andere uit gedetailleerde informatie over aanlogtijden en de performance van applicaties om er maar twee te noemen. Dat is nog niet alles: uberAgent is ontwikkeld op een krachtig platform, Splunk. Splunk maakt het mogelijk de data van uberAgent te verrijken vanuit andere bronnen ( Storage, Netscaler en ieder andere bron) en creëert hiermee echte “operational intelligence”.

Bezoek website