Bedrijfsinformatie

FlexVirtual transformeert op creatieve wijze de ideeën van klanten rondom complexe ICT vraagstukken in kwalitatief hoogwaardige virtualisatie-, cloud en infrastructuur activiteiten.

Een hele batterij aan woorden, die door onze gepassioneerde professionals op no-nonsense wijze vertaald worden naar het injecteren van innovaties binnen de ICT architectuur!

Onze consultants brengen een ervaring aan de dag waarmee vakkundig business solutions en ons best-of-breed ICT portfolio aan elkaar gekoppeld worden.

Door de jarenlange ervaring binnen de grootzakelijke markt en met innovatieve ICT partners weet FlexVirtual zich de juiste plek te verwerven binnen de wereld van een digitale architectuur.

Bedrijfsfilosofie/cultuur
Ons bedrijf is gebouwd op de pijlers luisteren, kwaliteit, hard werken, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Geven en ontvangen is hét basisprincipe, waarbij ontvangen onvoorwaardelijk is.

Onderscheidend vermogen
Het onderscheidend vermogen van FlexVirtual zit in de mensen en hun capaciteiten. Onze consultants hebben allemaal kennis van 4+ expertise gebieden rondom virtualisatie, cloud en infrastructuur. Ondanks hun specialismen ligt de kracht van de consultants in het begrijpen en communiceren met de klant.

De kennis van de medewerkers brengt net dat extra beetje aan tafel als de klant overtuigd moet worden van een verandering. De open- en duidelijkheid zorgt voor rust gedurende het veranderingsproces.