Werkplek

De werkplek heeft door de ontwikkeling van virtualisatie en haar bijbehorende innovaties een sterke verandering doorgemaakt. De eenvoudige dimensie van een beeldscherm op een bureau bestaat niet meer door de opkomst van tablets, fablets en een diversiteit aan eindgebruikers apparaten.

48440556 - notebook with blank screen sitting on office desk in front of background wall full of communication icons and illustrated connections concept

FlexVirtual heeft met haar WorkspaceFV solution de focus gelegd op de eenvoud in combinatie met innovatieve efficiency & effectiviteit.

De gebruiker wordt met WorkspaceFV ‘snel’ voorzien van zijn applicaties en data. Dit is uiteindelijk hetgeen waarvan de gebruiker zegt: “Als ik maar overal en altijd snel bij mijn bestanden en applicaties kan”. In onze ogen gaat het om een goede gebruikerservaring. Een diversiteit aan eindgebruikers stelt eigentijdse eisen en deze moeten een plek krijgen binnen een continue veranderende omgeving.

Daarnaast wordt het huidige ‘ICT Klimaat’ beheerst door buzz-words zoals mobility, security, innovatie en cloud. De digitale architecten van FlexVirtual begeleiden je met workshops, Proof of Values/Concepts om zo voor jouw organisatie dé stip aan de horizon te zetten.

Een greep uit de WorkspaceFV activiteiten:

  • Architectuur Ontwerp Advies
  • WorkspaceFV – ‘kosten reductie met beide benen op de grond’
  • Optimaliseren huidige (virtuele) werkplek
  • Workshop ‘Innovatieve werkplek’
  • Proof of Value Concept
  • Project Implementatie

 

FlexVirtual heeft een sterke focus om innovatie en/of vernieuwing binnen de infrastructuur van de klant een plek te geven. Hierbij geldt dat investeren om op de middellange termijn te besparen vaak voorop staat! Ons ‘best of breed’ portfolio met o.a. VMware, Dell, Nutanix en Pure Storage heeft dit bij diverse klanten zoals Ziekenhuis Rivierenland, Martini Ziekenhuis en Baker Tilly Berk bewezen.