Architectuur

Onder iedere verandering binnen de 24×7 bedrijfsprocessen ligt een aanpassing in de digitale ICT architectuur. Om als organisatie echt ‘business agile’ te worden spelen Virtualisatie en Hybrid Cloud hierbij een essentiele rol. ArchitectuurFV is de oplossing van FlexVirtual om integraal vanaf de werkplek tot diep in het datacenter virtualisatie en cloud oplossingen in te zetten. Voor ons is dit ‘architectuur’…het op elkaar laten aansluiten van ICT lagen. Hiermee wordt een ‘FlexVirtual Agile’ platform gecreëerd waarbinnen onze passie voor virtualisatie en techniek ruimschoots terug te vinden is, zonder het belang van de klant uit het oog te verliezen.

Hoe kom je snel tot een ‘no-nonsense’ toekomstvaste Architectuur?
Samen met de klant starten onze digitale architecten een ‘whiteboard-journey’.

Al tekenend en discussiërend wordt bekeken welke aspecten binnen de huidige of nieuwe architectuur wenselijk zijn. Standaard bouwblokken, virtualisatie- en Cloud technieken gecombineerd met onze kennis van innovatieve ontwikkelingen in de markt worden gebruikt om een eerste visuele blueprint te maken.
Het principe van ‘durf te dromen’ wordt hierbij vaak gebruikt. Hierdoor ontstaat in eerste instantie een gewenste/ideale situatie, die vervolgens door zaken als beleid, organisatie en budget weer realistisch gemaakt kan worden.

Het gebeurd niet dagelijks dat klanten besluiten een volledige nieuwe architectuur neer te zetten. Binnen de verschillende deelgebieden van ArchitectuurFV – WorkspaceFV, WorkloadFV en DatacenterFV kunnen onze consultants zich richten op zowel het optimaliseren van architectuur als het compleet vernieuwen. Zie voor meer informatie het deel solutions.

Activiteiten binnen zijn ArchitectuurFV zijn:

  • Architectuur Ontwerp & Advies
  • ArchitectuurFV – ‘Whiteboard-journey’
  • Optimaliseren Totale ICT Landschap
  • Proof of Value & Concept
  • Project & Implementatie

Dit hebben we bewezen bij Martini, Baker Tilly Berk, RKZ en Sionsberg