Herman van de Steeg

In 1998 begonnen bij Getronics (PinkRoccade) als Windows specialist en 5 jaar later heeft hij zich volledig gespecialiseerd in virtualisatie oplossingen.
Datacenter migraties (x2v), VMware architectuur designs, Healthchecks en Capacity Assessments zijn zaken waar Herman zich de afgelopen jaren met veel enthousiasme mee bezig heeft gehouden.

Een echte teamplayer die de wereld en de cultuur van de grote enterprise omgevingen zeer goed kent en daar veel projecten heeft gedaan waarbij zijn motto steevast “Getting things done” is.

Gemeente Amsterdam over Herman

Herman is een communicatief vaardig, gemotiveerde professional met een grote technische bagage. Ik heb met Herman samengewerkt tijdens mijn opdracht binnen het FIT Together programma bij de NS. Ik heb Herman leren kennen als een serieus, communicatief sterk persoon met zeer goede kennis van zaken binnen zijn vakgebied die zijn mening niet onder stoelen of banken steekt. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan een aanbeveling voor Herman volmondig onderschrijven

Ron van Zanten, Gemeente Amsterdam

Onze Consultants

Sytse Heida

Consultant

Margriet Vorsteveld - Hoving

Account manager (Sales)

Arjan Hendriks

Consultant

Alex Pelster

Directeur/Founder

Coriene Kreulen

Office Manager

Peter Oudman

Consultant

Gerben Kloosterman

Consultant

Herman van de Steeg

Consultant

Arnold Veenema

Consultant

Simon Huizenga

Technical Sales

Annette Bruijnseels - Heuvelman

Sales Manager