FlexVirtual blijft geloven in het innoveren binnen de digitale architectuur van het Datacenter. Het is daarmee niet verrassend dat Rubrik met haar Converged Data Management solution toegevoegd is aan het innovatieve portfolio van FlexVirtual. 6 maanden geleden kreeg FlexVirtual Rubrik op het vizier via twee van onze andere ‘disruptive’ partners Nutanix en Pure Storage. Ook Rubrik liet ons in de US zien dat, vanuit een klant-centrische gedachte, de pijnpunten van backup, recovery en scalibility doorbroken kunnen worden. “No more hassle with backup agents!” was in ieder geval een mooi startpunt om langer met de engineers te blijven staan praten.

De afgelopen maanden zijn gebruikt om de technologie binnenstebuiten te keren. Onze FlexVirtual architecten hebben een robuuste oplossing ondervonden die naadloos aansluit op de wereld van onze klanten. De virtuele infrastructuur en private Cloud zit te springen om deze geautomatiseerde (agent-less) manier van backup. Echter met alleen het begrip ‘backup’ zouden we de oplossing van Rubrik vreselijk te kort doen.

Rubrik is een elastisch schaalbare en volledig te automatiseren data management oplossing. De krachtige architectuur met eenvoudige management interfaces zorgt voor een aantal krachtige zaken, waar de eindklant op zit te wachten:

  • Instant Recovery – Nagenoeg direct de beschikbaarheid van herstelde data, zonder de ‘provisioning’ van nieuwe storage.
  • Automation – Policy gedreven backup, recovery, replicatie en archivering.
  • Instant Search – Vind bestanden in seconden!
  • En meer…zie www.rubrik.com of http://www.flexvirtual.nl/over-ons/partners

In een wereld waar legacy oplossingen en traditionele data center meer en meer verdwijnen, is het goed te zien hoe oplossingen zoals Rubrik hun intrede doen. FlexVirtual organiseert samen met Rubrik op 5 en 6 juli 2016 in respectievelijk Groningen en Amsterdam een sessie met de titel: “Converged & Disruptive Backup – A real Game Changer!”
Wil je meer weten van Rubrik, kom dan naar onze sessie in Groningen of Utrecht of neem contact met ons op.

Klik hier voor het event in de FC Groningen Euroborg te Groningen
of
Klik hier voor het event in de Restaurant Zuiver te Utrecht!

Website: www.FlexVirtual.nl – Telefoon: 0882442440 – Email: Rubrik@FlexVirtual.nl