Sinds een aantal jaren is FlexVirtual trotse sponsor van tennistalent Jelle Sels. Jelle is momenteel bezig aan een fantastische serie. Na zijn toernooizege in Den Haag schreef Jelle afgelopen weekend het Futuretoernooi in Casinalbo (25,000 dollar) op zijn naam.
Jelle was in de finale te sterk voor de nummer twee van de plaatsingslijst, Zhizhen Zhang uit China. Jelle gunde de 21-jarige Chinees slechts drie games, 6-0 en 6-3.

Naast zijn zege op de nummer twee van de plaatsingslijst schakelde Jelle op weg naar de finale ook de als eerste geplaatste Ivan Gakhov en Sebastian Fanselow, de nummer vier van de plaatsingslijst, uit.

Jelle heeft nu tien wedstrijden op rij gewonnen. Hij zegevierde vorige week in eigen land op het Futuretoernooi in Den Haag. Jelle is komende week weer in Nederland te bewonderen. Hij kreeg een wildcard voor het The Hague Open. In de eerste ronde van het Challengertoernooi op de Metsbanen treft Jelle de als zevende geplaatste Attila Balazs uit Hongarije. Jelle kreeg een wildcard van de toernooiorganisatie. Wij wensen Jelle heel veel succes in Den Haag.

Meer weten over waarom FlexVirtual tennis sponsort? Maak een koffie afspraak!

Koffie?