PERSBERICHT: Groningen, 21 september 2018

#together

FlexVirtual komend seizoen Europese wedstrijdsponsor

FlexVirtual is aankomend seizoen (2018-2019) bij alle Europese thuiswedstrijden de wedstrijdsponsor. Hiermee zullen ze de thuiswedstrijden gebruiken om klanten, personeel, leveranciers en andere relaties een onvergetelijk avondje Donar te bezorgen. Naast de bijbehorende exposure van de wedstrijdsponsoring zal FlexVirtual ook het gehele seizoen te zien zijn op de LED boarding (zichtbaar voor businesstribune en TV camera’s).

Peter van der Molen, Commercieel Manager van Donar over de samenwerking: “Wij zijn erg verheugd en trots dat FlexVirtual tijdens alle Europese wedstrijden in de MartiniPlaza de wedstrijdsponsor zal zijn! Het afgelopen seizoen was FlexVirtual vanaf de achtste tot en met de halve Europese finales ook al onze wedstrijdsponsor. We zijn blij dat Donar en FlexVirtual deze samenwerking aankomend seizoen structureel hebben gemaakt. Het is voor het eerst in de Donar historie dat een bedrijf alle Europese thuiswedstrijden de wedstrijdsponsor is. FlexVirtual is ook lid geworden van de Basketball Business Club, die ondertussen al bijna 220 leden telt!”

Alex Pelster, directeur FlexVirtual, over de samenwerking: “Het is mooi om ook deze geweldige sport in het Noorden te mogen ondersteunen! Als innovatief ICT bedrijf uit Nederland bewegen we ons in een supersnel en continue verandert landschap. Misschien wel een mooie overeenkomst met het mooie en snelle spel van Donar. We hopen natuurlijk dat mede met onze support, Donar heel ver gaat komen in Europa!”

Over FlexVirtual: FlexVirtual als ICT Innovatie Coach! Als no-nonsense ICT bedrijf helpen wij klanten met het ontdekken en implementeren van innovatieve ICT middelen. We halen het stoffige en saaie van de ICT af en zorgen dat ICT daadwerkelijk weer voor de organisatie gaat werken. Ziekenhuizen, zorginstellingen, uitzend organisatie, financiële dienstverleners, overheden, accountants en anderen maken onderdeel uit van ons klanten portfolio. Met onze passie voor infrastructuur bewegen wij ons dwars door heel Nederland heen! Vanaf de werkplek tot diep in het datacenter laten wij de applicaties en bijbehorende data van klanten weer optimaal werken.

Kijk voor meer informatie over FlexVirtual op: www.flexvirtual.nl

Bijlage: Foto ondertekening overeenkomst: Peter van der Molen (Commercieel Manager Donar) en Alex Pelster (Directeur FlexVirtual)