Ben jij met je organisatie voorbereid op de dag van morgen, én de dag na morgen? Hoe gaan IT-transformatie en innovatie je helpen om voor te blijven op jouw concullega’s. Hoe gaat IT je helpen om een optimale klanttevredenheid te realiseren? Hoe blijf je waarde toevoegen aan de business?

Hoor alles over What’s .Next in IT-transformatie en innovatie op .Next in Utrecht.

Na een volledig uitverkocht .Next evenement in Nice, afgelopen november, komt hét IT-event op het gebied van Enterprise Cloud opnieuw naar Nederland. Hoor alles over de laatste trends, strategieën en innovaties op het gebied van schaalbaarheid, management én design van de Enterprise Cloud. Ervaar Nutanix-technologie door middel van technische break-out sessies en doe praktische inzichten op over specifieke features en workloads.

Ter gelegenheid van het vijfjarige jubileum van Nutanix in Nederland is Sudheesh Nair, President bij Nutanix, aanwezig met een enerverende keynote. Wissel ideeën uit en luister naar de aanwezige Nutanix executives, klanten, gebruikers, IT-experts en uiteraard technologiepartners. Nutanix .Next zit boordevol aansprekende business- en IT-verhalen van gerenommeerde gastsprekers.

Het belooft een inspirerende dag te worden!

 

Wanneer: 6 maart 2018

Van: 9:30 tot 18.30 uur

Waar: Supernova, Jaarbeurs, Utrecht, Nederland

Schrijf je nu in!