dell-emc-formu-december-2016

We staan aan de vooravond van de volgende Industriële Revolutie, waarna de wereld nog slimmer en nog meer verbonden is dan ooit tevoren.
De nieuwe digitale economie verandert de manier waarop we leven en werken en creëert een wereld waar alles met elkaar is verbonden en nieuwe inzichten, ideeën en initiatieven binnen handbereik liggen. De digitale economie biedt jou en jouw bedrijf unieke kansen op vooruitgang.
Tijdens het Dell EMC Forum op dinsdag 13 december 2016 wordt er ingegaan op de nieuwe technologieën en oplossingen ter ondersteuning van de transformatie naar de digitale economie inclusief de applicaties, data, infrastructuur en security tools die de fundering vormen voor de kracht van jouw bedrijf.

Over Dell EMC Forum
Dell EMC Forum is een gratis eendaags IT evenement waar IT professionals de laatste business trends en de meest recente ontwikkelingen in de cloud kunnen ontdekken; waar zij best practises kunnen delen, kunnen netwerken met gelijkgestemden, leren van experts en nieuwe technologieën kunnen ervaren.

Een aantal collega’s van FlexVirtual zijn op dinsdag 13 december aanwezig en zouden het leuk vinden om jou ook te ontmoeten.
Voor meer informatie, het programma of om je te registeren klik dan op onderstaande link.

13/12/2016
10:30 – 18:00

World Forum
Churchillplein 10
2517 JW
Den Haag
Nederland

Registreer