logos

Vaar op donderdag 30 juni mee met FlexVirtual en haar partners tijdens DELFSAIL 2016, het grootste nautische evenement van Noord Nederland.

Na de succesvolle kennissessie in de Euroborg bij FC Groningen organiseert FlexVirtual nu een nieuw kennisevenement tijdens DELFSAIL 2016!

Wij ontvangen je graag omstreeks 14:30 uur in Groningen waarna we per bus naar de evenementenlocatie in Delfzijl rijden.

Aangekomen in Delfzijl starten we met de interactieve kennissessie waar we je samen met Bitdefender, DELL Networking en Nutanix op de hoogte brengen van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Ook dit keer zal een klant van FlexVirtual een case presenteren.

Omstreeks 19.00 uur gaan de trossen los en zet ons schip koers richting het hart van het evenement DELFSAIL. Aan de kades liggen de grootste Tall Ships afgemeerd omgeven door traditionele zeilschepen en varend erfgoed. Vanaf het water zijn diverse activiteiten en demonstraties te zien. Je bent, varend tussen de schitterende traditionele schepen, deelgenoot van een groots nautische festijn. Na een korte (zeil)tocht over de Eems, keert het schip terug naar de haven van Delfzijl. Daar wordt vlak na zonsondergang midden in de haven vanaf het water een prachtig vuurwerk afgestoken. We liggen met ons schip ‘op de eerste rij’ om dit spektakel gade te slaan. Na afloop van het vuurwerk zal het schip omstreeks 23.30 uur weer afmeren op de plaats van vertrek en rijden we terug richting Groningen.

Indien gewenst regelen wij een hotelovernachting in Groningen voor je.

Mogen wij je op 30 juni verwelkomen tijdens dit unieke evenement?
Eventbrite - Zet koers naar innovatieve ICT en vaar mee met FlexVirtual